Στις 09 Φεβρουαρίου 2024 οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας παρακολούθησαν το δεύτερο μέρος της επιμόρφωσης με τίτλο «Μοντέλα Βιωματικής Μάθησης» επισκεπτόμενοι το αμφιθέατρο του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ. στη Ν.Ορεστιάδα. Τον συντονισμό της επιμορφωτικής συνάντησης είχε ο καθηγητής του Τμήματος κ. Μανωλάς Ευάγγελος.

Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΠΜΣ “Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση”  στο πλαίσιο του μαθήματος “Διδακτική της Περιβαλλοντικής Επιστήμης”.  Οι φοιτητές μάς μετέδωσαν με επιτυχία περιπτώσεις εφαρμογών μοντέλων βιωματικής μάθησης, μας έκαναν να συμμετέχουμε βιωματικά στις παρουσιάσεις τους και μάς έδωσαν το έναυσμα για αναστοχασμό σχετικά με τις διδακτικές μας πρακτικές.

Ευχαριστούμε το Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δ.Π.Θ.  για τη συνεργασίας μας, τον κ. Μανωλά Ευάγγελο για τον συντονισμό της επιμορφωτικής δράσης και τους φοιτητές του ΠΜΣ “Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός και Περιβαλλοντική Εκπαίδευση” που μας έκαναν κοινωνούς σε αυτό το ταξίδι στη γνώση και την αυτογνωσία.